Ευχαριστήρια επιστολή – Σύλλογος Γηγενών Μακεδόνων Θέρμης

Ευχαριστήρια επιστολή

Όταν προσπαθούμε όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολύ περισσότερα και το αποδείξαμε!!!

Σήμερα παραλάβαμε ευχαριστήρια επιστολή από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Θέρμης Τριαδίου για τη βοήθεια μας στην πρόσφατη αιμοδοσία του Δήμου μας:

“Πάνω από 100 άτομα έσπευσαν στο σημείο αιμοδοσίας προκειμένου να συμμετάσχουν και να στείλουν μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Η τράπεζα αίματος του Δήμου Θέρμης ενισχύθηκε με πάνω από 70 φιάλες για να καλύψει πιθανές μελλοντικές ανάγκες .
Είναι θετική και ταυτόχρονα ελπιδοφόρα η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του δήμου Θέρμης για εθελοντική αιμοδοσία. Όσο εξαπλώνεται η αλληλεγγύη και πυκνώνουν οι εθελοντικές πρωτοβουλίες σε μια κοινωνία, τόσο αυτή γίνεται πιο βιώσιμη, δυναμική και ανθρώπινη
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για τη θετική ανταπόκριση σας στο κάλεσμα της κοινότητας και για τη σημαντική συμβολή σας στην κινητοποίηση των δημοτών.”

Ακόμη, ευχαριστήρια επιστολή έστειλε και ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος και ο υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος για την αιμοδοσία Κώστας Τιτέλης μέσω της εφημερίδας του δήμου  “Θέρμης δρώμενα”.

Ελπίζουμε να μπορέσουμε και στο μέλλον να συνεισφέρουμε συγκεντρώνοντας ακόμα περισσότερο κόσμο για να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερους συμπολίτες μας σε μια δύσκολη στιγμή που θα το έχουν ανάγκη!